Online magazines

12 april 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
zelf een regenton plaatsen
Soms is de regenput te ver om er makkelijk de regenpijp van je tuinhuis of serre op aan te sluiten. Het regenwater opvangen in een grote regenton is dan de oplossing. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf? En hoe haalbaar is het om zelf een regenton te maken? Lees meer in deze nieuwsbrief.
Het regenwater opvangen in een grote regenton is de geknipte oplossing voor regenwatergebruik in de tuin. Lees hier hoe je een regenton kiest en plaatst, én hoe je er zelf een kan maken..
De mooiste schilderprojecten van België zijn gebundeld in een luxueuze uitgave van Decoratie. Een echte must-have voor wie schilder- en decoratieplannen heeft. Kijk, lees en wees geïnspireerd voor uw komende projecten!
In 'Leven als vakman' volgen we vakmensen die uiteenlopende jobs uitoefenen. Vandaag volgen we Mathieu, hij is actief als schilder op zelfstandige basis. Ook benieuwd hoe een doorsnee dag er bij Mathieu uitziet?
Voor groei en bloei in je tuin is het noodzakelijk om te voldoen aan de nutritionele behoeften van de planten. Daar waar de bodem zelf tekortschiet, is het nodig om meststoffen toe te voegen. Lees hier alles over de verschillende soorten.
Wil je ergens een ronding maken in een werkstuk? Dan kan je daar ook je bovenfrees voor gebruiken!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.